Worst day ever!

Den här dagen har nog nått maxgränsen för hur dålig en dag kan vara. Jag som tänkte göra något roligt av denna dagen eftersom jag var ledig ifrån skolan men, nehedå!

Först och främst har jag fått plugga hela förmiddagen, sedan uppe i stallet så gick tömkörningspasset rent åt helvete. Sedan när jag satt på knä och borsade Jasmines framben så knäade hon mig rakt på läppen så att jag ramlade bakåt och stukade tummen. Fläskläpp och en stukad tumme, usch! Som plus på det ska jag ha en muntlig redovisning imorgon, med fläskläpp och bandage, åh gud vad roligt! ;)


Tur som satan att hon är så söt! Smutsig som få, man som en islandshäst och grimman på sne ~ Bilden är från idag

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha sööt!

Kolla gärna in våran blogg - www.ponnyprinsessorna.blogg.se

Lämna gärna en kommentar :)

2012-03-21 @ 08:35:35
URL: http://ponnyprinsessorna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0