Äntligen!!

Var och tränade för Anna igår med Jasmine och på vägen hem så fick jag världens blogglust och väldens motivation till att blogga. Vet inte vad det kom ifrån och jag fick helt plötsligt 1000 idéer på vad jag kan skriva om, haha. Äntligen så kom min blogglust tillbaka. Jag antar att den har legat i ide precis som min motivation till att fortsätt kämpa med ridningen eftersom allt känt så meningslöst och hopplöst.

Jag hoppas i vilket fall att jag kan vinna tillbaka alla mina förlorade läsare som jag tappat medan jag vart borta. Jag har ändå märkt att inte alla har övergett mig helt i alla fall eftersom det rullat in kommentarer här med jämna mellanrum. Kul, kul, hoppas ni andra kommer tillbaka också!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Va roligt ser fram emot nya inlägg.

2012-05-29 @ 09:09:31
URL: http://motosidressyr.blogg.se/
Postat av: Johanna

Toppen, vart lite tråkigt att komma in på bloggen varje dag utan nytt inlägg..Hur gjick det med träningen för Anna då?

2012-05-29 @ 10:09:50
URL: http://johhanna.bloggplatsen.se
Postat av: Rebecka

Skönt!Jag har inte heller haft blogglust förrän nu, tror att den kommer med våren!;)

2012-05-29 @ 15:51:46
URL: http://dressyrgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0