Klubbtävling

Det var en liten dressyrtävling uppe på ridklubben idag. Det var underbart väder och de flesta verkade vara på riktigt gott humör. Speciellt jag eftersom jag gick i shorts och linne, hahaha. Summerfeelings på G!

Jag hann precis upp till stallet innan min kompis skulle starta så jag snackade med henne på framridningen litegrann och gav lite tips och fotade. Det gick riktigt bra för henne och hon kom tvåa!


Kommentarer
Postat av: Josefine

Nu vet jag att jag har skrivit det typ tre gånger, men det är heeelt omöjligt att kolla din blogg! Jag har knappt någon lust kvar att kolla eftersom den hackar och laddar så sjukt mycket. Det kanske är så att du har många komlpicerade saker som tar plats? Typ alla mapparna ovanför headern? Du kanske kan fråga i ett inlägg om det är såhär för andra och vilken internetläsare de har - jag har ju google chrome, ellis med och det är samma för henne så vi vet ju inte hur det är med t.ex safari.

Men det är sjukt hur jobbigt det är att kolla, jag kollar knappt bloggen längre även fast jag vill :/

2012-05-02 @ 21:58:05
URL: http://rwl.blogg.se/
Postat av: Martina & Flip Flop

Sv till Josefine: Jag har inga problem med att kolla hennes blogg, skulle snarare tro att det är du Josefine som kanske har någon säkerhets grej som stoppar hennes sida eller gör att den går trögt :)

2012-05-03 @ 18:11:14
URL: http://maartina.blogg.se/
Postat av: Lovisa

sv till Josefine också: Jag använde google chrome oc det är väldigt trögt. Men nu använder jag internet explorer, och allt funkar!

2012-05-15 @ 07:06:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0