Lamicell

Var för ett tag sedan hos Stenungsund häst och foder där de säljer ut hela sortimentet för halva priset. Hittade de här lamicell lindorna för 190 :-. Rena kapet ju! För det priset får man liksom 1 par Mias lindor. Här har vi 2 par lindor med superkvalité till exakt samma pris, haha!

Dock hade jag valt en annan färg om det fanns eftersom jag redan har typ 100 marinblåa lindor redan, woups! Ska desutom använda dem idag tror jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0