Tappsko

Stackars Jasmine hade tappat din framsko när jag kom till stallet igår. Ska se om vi lyckas få tag på en hovslagare idag eller imorgon. 
Hade tänkt busa lite med henne i paddocken, men så blev det inte, utan jag gosade och pysslade om henne lite extra istället.

Jag trimmade hovskägget som har börjat växa ut litegrann och klippte även den väldigt långa manen som hon har fått. Den hade fått någon konstig ful rand, haha, det går inte riktigt att förklara. Ni ska få bilder på det i ett annat inlägg. Det var kanske från när jag tunnade ut den förra året?! Fast det borde ju ha vuxit ut vid det här laget..

I vilket fall så tror jag att hon uppskattade det en stund, tills jag skulle börja ta bilder, då blev hon väldigt rastlös och vägrade stå still, haha.


Nu när jag klippt manen såppas kort så kommer i princip hälften av den att hamna på fel sida, haha.


Kommentarer
Postat av: reanlandman from Holland

your blogg is great!love

Rean Landman

Holland

2012-05-01 @ 12:20:49
URL: http://rgoldy.blogspot.com
Postat av: Astrid

Min ponny har också en sån där konstig rand, fast i pannluggen! Det kan nog vara för att vi tunnar ut dom, de översta hårstråna är ljusbruna, resten är mörkbruna typ :)

2012-05-01 @ 13:33:21
URL: http://powerponys.blogg.se/
Postat av: Maja - Hästblogg

Ammagaaadd vilket fint huvud!! döör vad fintt!!! <3 :D :D

2012-05-04 @ 20:36:59
URL: http://baaraponny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0