Världens sämsta bloggare

Hejsan!

Över en vecka sedan jag gjorde något på bloggen senast. Ska jag vara ärlig så har ja knappt suttit vid datan över huvud taget. Jag klarade mig utan datan tre dagar i rad, det är nog rekord för mig? I vilket fall så har det vart packat i skolan. Prov och framför allt miljoner olika inlämningsuppgifter. Jag ligger efter med 5 uppsatser dessutom. Sedan lite nationella prov ovanpå det.I stallet så har allting verkligen sniglat sig fram. Det är ingnting som gårsom jag vill. Just nu så har Jasmine ett sår i hoven som hon haft i en vecka nu ungefär. Detta satte käppar i hjulet direkt och nu kan jag int göra någnting annat än att skritta henne på asfalt och gå med henne på gräs om foten är omplåstrad. Just nu står hon i en liten gräshage med en omplåstrad fossing så att det inte ska komma skit i.

I vilket fall skulle jag försöka komma igång igen eftersom jag har fått ett riktigt roligt erbjudande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0