Home sweet home

Igår så fick Jasmine stå inne över natten i sin nya box. Jag tror att hon kommer trivas där hur bra som helst eftersom hon kan kika över kanten på boxdörren och har hela 4 (!!) fönster att kunna kika ut genom, alltså: hon har stenkoll! 
 

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Det ser jättemysigt ut! :)

2012-09-02 @ 14:58:28
URL: http://dailyhorses.blogg.se
Postat av: Paulina

Är det till Vikströms eller va de nu heter du har flyttat? Min kompis mamma har en häst som heter colle som står/stod? i boxen bredvid :D i den boxen din ponny stod en liten arab som min kompis red lite, han avlivades dock i somras .. Har också varit i det stallet några gånger.. Red en P.R.E dom hette Logica som stod i den röda boxen! Haha :)

2012-09-08 @ 23:13:35
URL: http://paulinaberglund.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0